Окупанти підірвалися на власній міні: забули, де заклали – штаб ООС

П'ятниця, 1 листопада 2019, 10:26

У районі населеного пункту Нова Ласпа на тимчасово окупованій території Донецької області автомобіль окупантів підірвався на міні, яку самі ж бойовики заклали раніше.   

Джерело: пресцентр Операції об’єднаних сил з посиланням на мирних громадян України, що змушені проживати на окупованій території

Дослівно: "У районі населеного пункту Нова Ласпа… автомобіль окупантів підірвався на міні. Її заклали і успішно забули про місцезнаходження самі ж "асвабадітєлі"". 

 

Деталі: Відзначається, що факт підриву авто противник вирішив використати, щоб дискредитувати Об’єднані сили.  Зокрема, пропагандистський ресурс бойовиків "ДАН" опублікував інформацію про те, що з українського боку начебто обстріляли протитанковою керованою ракетою санітарний автомобіль збройних формувань РФ, який їхав надавати медичну допомогу цивільним мешканцям.

В ООС додали, що традиційно для російської пропаганди окупанти зробили акцент на нібито хворій дитині, яку начебто мали намір лікувати "ополчєнци".

При цьому у повідомленні відсутні матеріали фото- або відеофіксації, а у місцевості, де нібито відбулася подія (близько 300 метрів до опорного пункту ворога), уже давно не проживає цивільне населення, тим більше з дітьми.

В ООС наголосили, що бойові дії на цій ділянці 31 жовтня Об’єднаними силами не велися і жодних пусків ПТРК українські військові не здійснювали.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування