Центрвиборчком пустив В’ятровича в Раду

Четвер, 14 листопада 2019, 18:48

Центральна виборча комісія визнала та зареєструвала народним депутатом члена партії "Європейська Солідарність" Володимира В’ятровича.

Джерело: ЦВК

Дослівно: "Комісія визнала обраним та зареєструвала народного депутата, обраного на позачергових виборах, В’ятровича Володимира Михайловича, 1977 року народження, проживає в смт Ворзель міста Ірпінь Київської області, члена Політичної партії "Європейська Солідарність", включеного до виборчого списку Політичної партії "Європейська Солідарність" під № 25".

Деталі: ЦВК також скасувала реєстрацію Наталі Бойко у зв’язку з її заявою про відмову від балотування.

У виборчому списку "Європейської Солідарності" Бойко йшла під №24.

 

Передісторія:

  • Депутатка фракції "Європейська Солідарність" Ірина Луценко попросила про дострокове припинення повноважень нардепа за станом здоров'я
  • Водночас вона зазначила, що залишається членом команди партії, адже "потрібні для країни справи можна робити без мандата народного депутата".
  • 12 листопада В’ятрович у Facebook написав: "Йду, щоб будувати український світ і зупиняти "русскій мір". І подякував Наталі Бойко за її рішення не йти в парламент.

Читайте також інтерв'ю УП з В'ятровичем: "Для деяких українців Майдан і війна – це реаліті-шоу, яке можна переключити на щось спокійніше"

"Наше завдання – щоб совок не відтворився в майбутніх поколіннях"

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування