Головні новини суботи і ночі: медобстеження Трампа, розшук екснардепа

Неділя, 17 листопада 2019, 07:00

Результати медичного обстеження президента США, розшук екснардепа Дмитра Святаша – новини, які були актуальні 16 листопада.

Про розшук

Верховної Ради Дмитра Святаша оголошено в розшук.

Інформацію про розшук Святаша у справі, яка розслідується НАБУ, розміщено у розділі "Особи, які переховуються від органів влади" з позначкою про дату його зникнення 8 листопада 2019 р. 

Про Трампа

Білий дім розповів про результати медичного обстеження президента США Дональда Трампа.

"Президент залишається здоровим, енергійним і не має скарг, про що свідчать його неодноразові енергійні виступи перед тисячами американців кілька разів на тиждень".

Про телеграм-канал "Української правди"

А ми продовжуємо агітувати вас за те, щоб ви підписались на наш телеграм-канал "УП. Кляті питання" 3-5 постів на день. Тільки важливі новини на актуальні теми. Пояснюємо складні речі простою мовою. І, найголовніше, з жартами на межі!

Про інші важливі новини:

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ констатувала зменшення кількості порушень режиму припинення вогню на Донбасі. 

Слідство у справах Майдану зупиниться з 20 листопада на невизначений час - Верховна Рада не проголосувала необхідні поправки до закону про ДБР, які б дозволили продовжити розслідування.

Українські спортсмени Ата Атдаев та Анастасія Светківська завоювали золоті медалі на чемпіонаті світу зі змішаних єдиноборств (ММА), який проходить у Бахрейні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування