Головні новини неділі і ночі: держбюджет-2020, Зеленський і Вашингтон, "жовтий" рівень небезпеки

Понеділок, 4 листопада 2019, 07:00

Кабмін ухвалив проект держбюджету-2020, Трамп хоче запросити Зеленського до Білого дому – новини, які були актуальні 3 листопада.

Про "жовтий" рівень небезпеки

У понеділок, 4 листопада в Києві очікуються пориви вітру 15-20 м/с, що відповідає першому ("жовтому") рівню небезпеки. 

У зв'язку з цим управління з питань цивільного захисту КМДА закликає киян і гостей міста бути обережними та дотримуватись основних рекомендацій під час сильного вітру.

Про запрошення Трампа

Президент США Дональд Трамп під час спілкування з журналістами заявив, що хотів би, щоб президент Володимир Зеленський відвідав Вашингтон.

"Я б сказав, що безперечно запрошу його. Я б хотів, щоб він приїхав до Білого дому, я думаю, він і сам цього хоче".

Про бюджет 

Кабінет міністрів ухвалив проєкт держбюджету на 2020 рік до другого читання.

На засіданні Кабміну було опрацьовано висновки Верховної Ради та враховано рішення РНБО  і комісії щодо розподілу коштів на інвестпроекти.

Пряма мова міністра фінансів Оксани Маркарової: "Бюджет ухвалено з доопрацюванням. Ми завершимо і якнайшвидше передамо документ до Верховної Ради. Відзавтра ми будемо обговорювати проект бюджету і після подачі представимо людям головний фінансовий документ країни". 

Про телеграм-канал "Української правди"

Щойно стало відомо, що у "Української правди" є новинний телеграм-канал "УП. Стрічка". На нього вже підписалося більше двох тисяч людей і кількість підписників стрімко зростає.

Як повідомляють наші джерела, на каналі оперативно публікують найважливіші та найцікавіші новини з України та світу. Один зі співрозмовників УП дуже радив підписатись на цей канал.

Про інші важливі новини

Трамп заявив, що у нього дуже хороші відносини з Україною, Росією та Китаєм.

У понеділок, 4 листопада, в Україні буде тепло, температура повітря досягне +15 +20 градусів. Водночас очікуються пориви вітру.

В Чорнобильську зону з початку року відвідало понад 100 тисяч осіб.





Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News