Новини 5 листопада: вбивство Кирила Тлявова, держбюджет-2020

Вівторок, 5 листопада 2019, 19:37

Слідство з’ясувало, хто здійснив постріл у 5-річного Кирила, Гончарук назвав нові цифри держбюджету на 2020 рік — новини, які були актуальні 5 листопада.

Про вбивство Кирила

Слідчі Державного бюро розслідувань з’ясували обставини, за яких було вбито 5-річного Кирила Тлявова. Винуватцям оголошено про підозри.

Більше про трагічну історію загибелі Кирила та про те, що нового стало відомо слідству — читайте за посиланням.

Про держбюджет-2020

Уряд назвав основні параметри оновленого проєкту державного бюджету на 2020 рік.

Про телеграм-канал "Української правди"

Щойно стало відомо, що у "Української правди" є новинний телеграм-канал "УП. Стрічка". На нього вже підписалося майже чотири тисячі людей і кількість підписників стрімко зростає.

Як повідомляють наші джерела, на каналі оперативно публікують найважливіші та найцікавіші новини з України та світу. Один зі співрозмовників УП дуже радив підписатись на цей канал.

Про інші важливі новини

Глобальний рівень інтернет-свободи погіршується вже 9-й рік поспіль, при цьому в Україні ситуація зі свободою в інтернеті дещо покращилася, а в Росії – погіршилась.

Колишній народний депутат та фінансист "Свободи" Ігор Кривецький заволодів понад 110 га землі на Львівщині, частину якої складають паї для АТОвців.

У Кремлі вважають, що говорити про зустрічі у "нормандському форматі" на рівні глав держав до кінця 2019 року передчасно.

Президент Володимир Зеленський доручив Міноборони створити військову поліцію.

На сайті УП запустився розділ з усіма нашими подкастами. Якщо який з наших подкастів загубили чи пропустили — усі їх зможете знайти у нашому розділі!

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування