Зеленський запросив Соловйова на Донбас: "Туфлі Бріоні не запачкаєте"

Вівторок, 10 грудня 2019, 01:03

Президент України Володимир Зеленський хотів би, щоб окупований Донбас на переговорах також представляли переселенці, які виїхали на територію підконтрольну Києву.

Джерело: відповідь Зеленського на брифінгу у Парижі

Пряма мова Зеленського: "У Станиці Луганській, у Петровському, у Золотому, де ми розводили війська, я приїжджав і говорив із жителями окупованого Донбасу, які працюють... квартира у них на окупованій частині, а працюють вони в школі у нас, в Україні, чи навпаки.

Ви приїдьте, я вам особисто покажу. Тільки щоб реально. Не так, як ваші, є там товариш Соловйов (Володимир - російський пропагандист - ред.) – весело говорить в Москві, що відбувається – а я завжди кажу, а ви приїдьте прямо, що у нас відбувається, подивіться, походіть ніжками, ручками, "глазкамі". Нічого страшного, я думаю, туфлі Бріоні, чи що там, не запачкає людина.

І мені здається, це важливо все це відчувати  і розуміти… Я тому хотів, щоб в Мінську до так званих представників Донбасу долучилися представники тих, які виїхали (з Донбасу – ред.). Вони теж реальні переселенці і жителі окупованого Донбасу".

Читайте також: 5 нормандських зустрічей до Зеленського. Як Україна домовлялась про мир

"Вибори, Конституція та "представники Донбасу": на що погодиться Зеленський на саміті в Парижі"

 Не довіряти Путіну і не лишатись віч-на-віч. Поради Порошенка Зеленському на саміт у Парижі

 Передісторія:

  • Президенти Франції, України, Росії і канцлерка Німеччини досягли низки домовленостей щодо мирного врегулювання конфлікту на Донбасі.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування