Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Підозрюваного в сепаратизмі кримчанина-"єдинороса" посадили під домашній арешт

Вівторок, 10 грудня 2019, 13:58
Ігор Кучерявий (справа) зі своїм адвокатом Ігорем Мокіним
Крим.Реалії

Херсонський міський суд обрав підозрюваному в сепаратизмі кримчанину-члену російської політичної партії "Єдина Росія" Ігорю Кучерявому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Джерело: прокуратура АРК в Телеграм, прессекретар прокуратури Катерина Діденко в коментарі "Українській правді"

Деталі: 10 грудня Херсонський міський суд задовольнив клопотання прокуратури АР Крим та обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту підозрюваному громадянину України, члену "Севастопольської регіональної політради партії "Єдина Росія"". Підозрюваний буде проживати в орендованому приміщенні.

Пряма мова Діденко: "Крім обрання запобіжного заходу прокуратура АР Крим клопотала про покладання на підозрюваного ряду обов'язків, що суд теж задовольнив. Зокрема йому заборонено змінювати адресу місця проживання, без дозволу слідчого покидати межі Херсонської області та виїжджати на тимчасово окуповану територію".

Що передувало: Слідчі Служби безпеки в АР Крим повідомили про підозру громадянину України, члену російської партії "Єдина Росія" Ігорю Кучерявому, який 5 грудня приїхав на материкову Україну за закордонним паспортом.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування