Російський канал показав "інтерв'ю" Зеленського

Неділя, 15 грудня 2019, 18:29

Телеканал "Росія 1" показав коментар президента України Володимира Зеленського, яке кореспонденти каналу записали в кулуарах "нормандської зустрічі" в Парижі й анонсували раніше як "інтерв'ю".

Джерело: "Росія 24" в Youtube

Пряма мова Зеленського: "Мінськ Мінськом, але час йде, час змінюється. У нас інші трошки погляди. Я вважаю, що, в принципі, нашій країні видніше, тому що це наша країна, і ми дуже добре знаємо людей, які живуть на окупованих територіях. Я вважаю, що головне - що ми почали всі спілкуватися. Це найголовніше".

"Я вважаю, що це правильний початок – факт зустрічі такого формату. У нас є можливість досягти результату – це кінець війни в Україні".

Деталі: Журналісти телеканалу в сюжеті підкреслюють, що "за останні 6 років це було перше нормальне повноцінне спілкування президента України з російськими журналістами".

Вони також відзначили, що, коли російські журналісти поставили запитання президенту України, "охоронець на секунду намагався перешкодити, але сам Зеленський дав повноцінну розгорнуту відповідь".

Що передувало: 12 грудня російський пропагандистський телеканал "Росія 1" повідомив, що президент України Володимир Зеленський дав перше повноцінне інтерв'ю російським журналістам. Канал пообіцяв показати інтерв'ю в неділю в передачі "Москва. Кремль. Путін".

Прессекретарка президента Юлія Мендель зазначила, що не організовувала жодного подібного інтерв’ю.

Пізніше сам Зеленський в ефірі каналу "1+1" спростував інформацію про інтерв’ю російському пропагандистському каналу "Росія 1". "Журналістка була, дівчина, вона запитала мене щось у коридорі, я їй щось відповів у коридорі. Отаке інтерв’ю", - сказав він.