Головні новини понеділка і ночі: Зеленський в західних ЗМІ, вбивство сина депутата

Вівторок, 3 грудня 2019, 07:25

Про інтерв’ю Зеленського

Президент України Володимир Зеленський наполягає, що місцеві вибори в ОРДЛО можна проводити лише за українським законодавством після деокупації.

Також Зеленський заявив, що за розгублених жителів окупованих нині територій Донбасу слід боротися, а проросійськи налаштовані можуть переїхати до Росії.

Президент заявив, що США шкодять Україні, коли посилають світу сигнал про неї як про корумповану державу.

Про вбивство сина депутата

Національна поліція затримала підозрюваних у вбивстві трирічного сина депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва.

Ними виявилися два чоловіки 18 та 19 років. Основні версії, які розглядає слідство: сімейно-побутові проблеми, фінансово-господарська діяльність, минула професійна діяльність Соболєва.

Пізніше стало відомо, що правоохоронці вийшли на замовника вбивства і невдовзі його візьмуть.

Про телеграм-канал "Української правди"

Щойно стало відомо, що у "Української правди" є новинний телеграм-канал "УП. Стрічка". На нього вже підписалося більше чотирьох тисяч людей і кількість підписників стрімко зростає.

Як повідомляють наші джерела, на каналі оперативно публікують найважливіші та найцікавіші новини з України та світу. Один зі співрозмовників УП дуже радив підписатись на цей канал.

Про інші важливі новини

Зеленський повідомив, що знайдено рішення, яке дозволить знизити тарифи на опалення майже вдвічі наступної зими.

У Кремлі не збираються обговорювати тему повернення Криму в будь-якому форматі, але Путін готовий Зеленському відповіді на питання про півострів.

На столичних Позняках побилися відвідувачі і працівники закладу MisterCat, в результаті бійки постраждали 8 осіб, які працюють у ресторані. Після конфлікту відвідувачі в’їхали автомобілем у вхідні двері приміщення та зникли з місця події.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков прокоментував заяву спікера російської Держдуми про нібито утиски малих народів в Україні, назвавши його "русским дураком".

Маруся Звіробій приходила в ДБР, куди її викликали на допит в якості свідка у справі про погрози президенту Зеленському, але на самому допиті не була.

Одеський бізнесмен Вадим Альперін, якого називають "хрещеним батьком контрабанди", вийшов із СІЗО.

Росія відхилила запит Нідерландів про видачу підозрюваного до причетності в катастрофі літака MH17 на Донбасі Володимира Цемаха.

В Ірані під час розгону масових протестів вбито сотні людей.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування