Волинську ОДА очолив уродженець Луганщини

Вівторок, 3 грудня 2019, 15:45

Головою Волинської облдержадміністрації призначили експершого заступника голови Луганської обласної державної адміністрації Юрія Погуляйка.

Джерело: "Волинські новини", указ президента

Деталі: 3 грудня Погуляйка в Луцьку представив перший заступник керівника Офісу президента Сергій Трофімов. За даними місцевих журналістів, офіційна зустріч розпочалася майже з двогодинним запізненням. Трофімов перепросив через затримку та пояснив, чому до Луцька не приїхав сам Володимир Зеленський.

Пряма мова: "Зранку в нас випав сніг, місто стоїть у заторах, не міг доїхати до аеропорту. Президент, ураховуючи важливість Волинської області, хотів бути тут присутнім, але невідкладні робочі справи не дали йому такої можливості".

 
Погуляйко - колишній правоохоронець

Додатково: Указ про призначення Погуляйка головою Волинської ОДА, датований 2 грудня, з’явився на сайті глави держави у вівторок 3 грудня.

Що передувало: 28 жовтня уряд погодив призначення головою Волинської ОДА Юрія Погуляйка. За даними місцевих ЗМІ, волиняни без ентузіазму зустріли новину про ймовірне призначення колишнього міліціонера, посадовця з Луганщини. На сайті президента навіть була зареєстрована петиція проти цього призначення.

Довідково: 41-річний Юрій Погуляйко – уродженець села Верхнєшевирьовка Краснодонського району Луганської області донедавна перебував на посаді першого заступника голови Луганської обласної державної адміністрації.

Він працював дільничним інспектором міліції, оперуповноваженим відділення Державної служби боротьби з економічної злочинністю Краснодонського міського відділу УМВС України в Луганській області.

Проходив службу на посадах рядового та керівного складу в органах внутрішніх справ МВС України в Миколаївській, Дніпропетровській, Чернігівській та Луганській областях, потім у Національній поліції України.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News