Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головні новини вівторка і ночі: перезавантаження ДБР, затримання Онищенка

Середа, 4 грудня 2019, 07:00

Верховна Рада ухвалила закон про перезавантаження ДБР, Онищенка затримали в Німеччині — новини, які були актуальні 3 грудня.

Про ДБР

Верховна Рада проголосувала у другому читанні за президентський законопроект, що передбачає дочасне припинення повноважень голови Державного бюро розслідувань Романа Труби та його заступників.

Про Онищенка

Німецькі правоохоронці у п’ятницю, 29 листопада, затримали колишнього народного депутата Олександра Онищенка в німецькому місті Аахен за запитом Національного антикорупційного бюро України та Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Про телеграм-канал "Української правди"

Щойно стало відомо, що у "Української правди" є новинний телеграм-канал "УП. Стрічка". На нього вже підписалося більше чотирьох тисяч людей і кількість підписників стрімко зростає.

Як повідомляють наші джерела, на каналі оперативно публікують найважливіші та найцікавіші новини з України та світу. Один зі співрозмовників УП дуже радив підписатись на цей канал.

Про інші важливі новини

Екснардепа, бізнесмена Костянтина Жеваго оголосили у міжнародний розшук.

Міністр закордонних справ Вадим Пристайко під час переговорів на полях зустрічі лідерів країн НАТО в Лондоні сподівається на допомогу союзників у врегулювання конфлікту на Донбасі.

Дональд Трамп заявив, що Зеленський знову спростував, що американський лідер міг тиснути на нього, тому справу про імпічмент можна вважати закритою.

Зеленський пропонує запровадити кримінальну відповідальність за створення злочинних спільнот, участь у них та керівництво ними.

Батько Олени Зеленської Володимир Кияшко працює помічником нардепа від "Слуги народу" Олега Бондаренка і опікується темою переробки промислових відходів на дорожнє покриття.

Директор Департаменту комунікацій Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко показав зброю, з якої "з високою ймовірністю" застрелили трирічного сина депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва.

Президент Володимир Зеленський провів нараду в рамках підготовки до зустрічі в Нормандському форматі, на якій обговорили п’ять сценаріїв реінтеграції окупованого Донбасу.

Міністр закордонних справ України Вадим Пристайко переказав зміст проєкту рішення саміту у Нормандському форматі, який був узгоджений чотирма державами.

Нардеп від партії "Слуга народу", голова Постійної Делегації України у Парламентській Асамблеї НАТО Єгор Чернєв повідомив, що через технічну помилку на сайті Верховної Ради опублікували не той текст заяви про курс на НАТО, який прийняли парламентарі та оприлюднив коректний текст. 

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування