Вбивство сина депутата: суд арештував другого підозрюваного

Середа, 4 грудня 2019, 15:00

Шевченківський районний суд Києва відправив під арешт на 2 місяці без права застави другого підозрюваного у вбивстві трирічного сина депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва Олексія Семенова.

Джерело: речниця прокуратури Києва Надія Максимець у коментарі УП, "Українська правда"

Деталі: За клопотанням столичної прокуратури другого підозрюваного у вбивстві 3-річного хлопчика також заарештовано на 2 місяці без права на заставу. За словами речниці відомства, 3 грудня вже були слідчі експерименти із підозрюваними.

Пряма мова Максимець: "Прокурор повідомив, що підозрювані не заперечували проти застосування відносно них запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Також за його словами, вчора за участі підозрюваних були проведені слідчі експерименти, але їх результати поки що не розголошуємо в інтересах слідства".

 
facebook максимець

Додатково: Друге засідання суду теж було закритим. На ньому вже не було потерпілих: матері вбитого хлопчика стало зле.

Що передувало: Шевченківський районний суд Києва відправив під арешт на 2 місяці без права застави підозрюваного у вбивстві трирічного сина депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва Андрія Лаврегу. За даними слідства, саме він здійснив фатальний постріл.

Передісторія:

  • Ввечері 1 грудня у центрі Києва – на перехресті вулиць Льва Толстого і Тарасівської – внаслідок обстрілу автомобіля Range Rover загинула трирічна дитина. За кермом Range Rover був депутат Київської обласної ради бізнесмен В'ячеслав Соболєв, загинув його син Олександр.
  • 2 грудня поліція затримала двох підозрюваних молодиків (18-19 років), які виявилися колишніми добровольцями.
  • Фахівці знайшли зброю, з якої скоїли вбивство: карабін калібру 7.62. Першочергову версію про постріл з автомобіля відкинули після вивчення траєкторії польоту кулі. Постріл зробили з будівлі.
  • За словами джерела УП, правоохоронці вийшли також на замовника вбивства.

Валентина Романенко, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...