Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прем’єр поки не бачить підстав для звільнення жодного міністра

П'ятниця, 6 грудня 2019, 15:37
Прем’єр поки не бачить підстав для звільнення жодного міністра

Прем’єр-міністр Олексій Гончарук поки не бачить потребу змінювати голів міністерств.

Джерело: інтерв’ю Гончарука виданню РБК-Україна

Пряма мова Гончарука: "Я вважаю, що у нас дуже сильний уряд, з кожним днем міністри набувають досвіду, підсилюють команду і здібності. Це уряд буде щодня зростати і ставати більш ефективним.

Вперше я поставлю питання ефективності в лютому, коли у нас буде проміжний звіт в парламенті, ближче до тієї дати ми підійдемо до реальної оцінки ефективності. В таких умовах оцінювати міністрів за три місяці роботи, коли основна її частина це формування команди і це тільки старт фактично, я б поки не став.

Я не бачу для цього (звільнення когось із міністрів – ред.) підстав. Діяльність кожного з міністерств потрібно оцінювати за адекватний період, на мою думку, це мінімум півроку. Можуть бути окремі політичні заяви, майже кожного з наших міністрів атакує якась група, інтереси якої зачіпає його діяльність".

Деталі: Гончарук також сказав, що виключає ситуацію, коли б на Банковій просто так, не порадившись, прийняли рішення про звільнення якогось міністра.

Передісторія:

  • В листопаді президент Володимир Зеленський заявив, що міністри, які не покажуть результат до кінця року, будуть звільнені.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування