США перед "нормандським самітом" обіцяють продовжувати тиск на РФ

Субота, 7 грудня 2019, 12:52
США перед нормандським самітом обіцяють продовжувати тиск на РФ

США запевняють, що працюватимуть із союзниками, щоб і надалі змушувати Росію виконувати взяті на себе зобов’язання та розпочати процес мирного відновлення повного суверенітету України на Донбасі.

Джерело: посольство США в Україні

Дослівно: "Сполучені Штати запевняють у своїй непохитній підтримці суверенітету та територіальної цілісності України напередодні зустрічі у Нормандському форматі.

Сполучені Штати працюватимуть із союзниками та партнерами, щоб і надалі змушувати Росію виконувати взяті на себе зобов’язання та розпочати процес мирного відновлення повного суверенітету України на Донбасі".

Деталі: У посольстві зазначили, що, починаючи з 2014 року, США надали 3 мільярди доларів на підтримку безпеки та інших напрямків, які підтримують широкий спектр українських установ та організацій.

Дослівно: "Ми послідовно говорили, що довготривалий успіх та стійкість України залежить від її прихильності до реформ, зокрема боротьби з корупцією. Щоб досягти успіху, Україні потрібні віддані урядовці та сильні антикорупційні установи.

Ми стоятимемо пліч-о-пліч з Україною, допоки вона бореться з російською агресією, зміцнює верховенство права, створює здоровіший інвестиційний клімат, реформує оборонний сектор, бореться з дезінформацією та вживає необхідних заходів для забезпечення остаточної перемоги тих, хто стоїть на боці справедливості та гідності".

У понеділок, 9 грудня, відбудеться зустріч лідерів України, РФ, Німеччини та Франції у Парижі з метою врегулювання ситуації на Донбасі, а також двосторонні зустрічі лідерів цих держав.  

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
04:45
оновлюєтьсяРакетний удар: в країні оголошена масштабна повітряна тривога
04:21
ISW: Україна б’є по Росії зброєю власного виробництва
03:19
Шмигаль у США: Нас запевнили в підтримці законопроєктів
03:14
США наклали вето на прийняття Палестини до Радбезу ООН
02:18
Очільник Пентагону та топгенерал США про допомогу Україні: затягування має наслідки на полі бою
01:50
Остін у Пентагоні зустрівся з міністром оборони Норвегії: говорили про Україну
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
оновлюєтьсяЗагроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
Усі новини...