Головні новини суботи і ночі: 8 грудня - день жалоби, допомога МВФ

Неділя, 8 грудня 2019, 07:00

8 грудня в Україні оголошено день жалоби, Україна та МВФ домовилися про нову програму – новини, які були актуальні 7 грудня.

Про пожежу

У зв'язку із пожежею в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, внаслідок якої загинули вісім осіб, 8 грудня в Україні оголошено день жалоби. 

Про МВФ

Україна та Міжнародний валютний фонд досягли домовленості щодо нової програми співпраці.

"Нова програма співпраці з МВФ має на меті пришвидшити економічне зростання, активно викорінювати корупцію та підвищити добробут кожного українця. Нас не влаштовують поточні темпи економічного зростання, і тому для пришвидшення зростання економіки ми спільно з нашими міжнародними партнерами продовжуватимемо реформи, щоб наздоганяти наших сусідів за рівнем економічного розвитку та добробуту", - заявив президент Володимир Зеленский.

Про телеграм-канал "Української правди"

Щойно стало відомо, що у "Української правди" є новинний телеграм-канал "УП. Стрічка". На нього вже підписалося більше чотирьох тисяч людей і кількість підписників стрімко зростає.

Як повідомляють наші джерела, на каналі оперативно публікують найважливіші та найцікавіші новини з України та світу. Один зі співрозмовників УП дуже радив підписатись на цей канал.

Про інші важливі новини

Українська спортсменка Олена Овчиннікова стала чемпіонкою світу муай-тай серед жінок за версією WBC. 

7 грудня в центрі Мінська проходять дві акції протесту проти "поглиблення інтеграції" Білорусі та Росії.

Представниками так званої "ДНР" повернули Україні тіло загиблого співробітника спецпідрозділу ЦСО СБУ Дмитра Каплунова.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування