Під завалами коледжу в Одесі вночі знайшли ще два тіла

Понеділок, 9 грудня 2019, 07:18
Під завалами коледжу в Одесі вночі знайшли ще два тіла

В Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу під час розбору завалів внаслідок пожежі рятувальники знайшли ще два тіла. Таким чином, кількість загиблих зросла до 12-ти.

Джерело: ДСНС

Дослівно: "9 грудня о 00.35 під час розбору завалів виявлено тіло 1 особи. О 05.15 під час розбору завалів виявлено тіло 1 особи."

Деталі: Із 30 постраждалих у лікарнях залишається 9 осіб. 

У відомстві нагадали, що 4 грудня одна з постраждалих внаслідок пожежі померла в лікарні, 5 грудня тіло 1 загиблого було виявлено під час проведення пошукових робіт, 6 грудня під час розбирання завалів виявлено тіла ще 2 загиблих. 

7 грудня під час розбору завалів виявили тіла 3 осіб, а у лікарні від травм, отриманих під час ліквідації наслідків пожежі, помер рятувальник.

До робіт по ліквідації наслідків пожежі залучено 275 чоловік та 41 одиниця техніки. Продовжуються аварійно-рятувальні та інші невідкладні роботи. 

Передісторія: 

  • Пожежа у будівлі Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу сталася 4 грудня. 
  • Станом на 8 грудня кількість загиблих внаслідок пожежі сягнула 10 осіб.
  • У зв'язку із трагедією 8 грудня в Україні було оголошено день жалоби.
  • У поліції Одеської області повідомили, що в кримінальному провадженні за фактом пожежі у коледжі готуються повідомлення про підозру двом особам.
  • Прем'єр Олексій Гончарук доручив відсторонити від виконання обов‘язків на час розслідування пожежі в Одеському коледжі керівника ГУ ДСНС в Одеській області Віктора Федорчака, його заступника із профілактики Михайла Вовка, а також керівника Департамента освіти Олександра Лончака.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування