Порошенко хоче стати головним опозиціонером, щоб врятуватися – джерело

Середа, 15 січня 2020, 09:50
Порошенко хоче стати головним опозиціонером, щоб врятуватися – джерело

П’ятий президент України Петро Порошенко намагається стати головним опозиціонером, сподіваючись уникнути переслідувань

Джерело: "Українська правда" з посиланням на одного з колишніх ключових соратників колишнього президента

Деталі: За даними УП, Порошенко цілеспрямовано працює на свій електорат і на завоювання електорату партії "Голос". а його стратегічне завдання на найближчий час – стати "опозиціонером №1", щоб уникнути переслідувань.

Пряма мова співрозмовника УП: "Петро зараз не так хоче до влади, як прагне захисту. Для цього йому треба максимально наростити м'язи, він має стати головним опозиціонером як всередині країни, так і ззовні. Петро реально боїться, що, коли у Зеленського справи підуть кепсько, Порошенка одразу спробують посадити".

Читайте також: Зустрінь весну без пороху. У чому підозрюють Порошенка

Передісторія:

  • Петро Порошенко – досвідчений політик, дипломат, бізнесмен, він був президентом України з травня 2014-го до травня 2019 року.
  • За нової влади проти Порошенка порушили понад дюжину справ, до чого причетний Андрій Портнов – керівник Головного управління з питань судоустрою Адміністрації президента Віктора Януковича та заступник (з 24 січня 2014 перший заступник) голови АП при Януковичі.
  • Зокрема, екс-президента підозрюють у тому, що він втручався в роботу Вищої ради правосуддя.
  • Також Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження за фактом можливої держзради Порошенко під час підписання Мінських угод про врегулювання ситуації на Донбасі в 2015 році.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News