Насіров допоміг Парнасу з позикою в $10 мільйонів – WSJ

Понеділок, 20 січня 2020, 12:38
Насіров допоміг Парнасу з позикою в $10 мільйонів – WSJ

Ексглава Державної фіскальної служби України Роман Насіров брав участь у фінансуванні проекту нерухомості соратника особистого адвоката президента США Льва Парнаса.

Джерело: The Wall Street Journal

Дослівно: "Після перемогия Дональда Трампа на виборах Лев Парнас побачив шанс заробити гроші на своїх зв'язках.

Флоридський бізнесмен і донор Трампа улещував інвесторів для проекту у сфері нерухомості. Він залучив одного з них, Романа Насірова, який на той час був главою податкової служби України, той вирушив на курорт Трампа Мар-а-Лаго у Флориді, де вони спілкувалися з обраним президентом у колі його соратників, про що свідчить відео, оприлюднене адвокатом Парнаса.

Обізнані з процесом люди зазначають, що Насіров допоміг профінансувати позику у розмірі 10 мільйонів доларів на прохання Парнаса".

Деталі: Видання відзначає, що багато проектів містера Парнаса пішли шкереберть, незважаючи на підтримку його постійних покровителів. Проект нерухомості, в який інвестував Насіров, завершився судовим процесом. Автори матеріалу зазначають, що Насіров не відповів на запит про коментарі.

Нагадаємо: Лев Парнас, соратник адвоката президента США Рудольфа Джуліані, розповів, що у травні 2019 року передав новому президенту України ультиматум щодо того, що жоден високопоставлений американський чиновник не прибуде на його інавгурацію і всю американську допомогу буде припинено, якщо не буде оголошено про розслідування справи Джо Байдена.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News