Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головні новини п'ятниці і ночі: слідчий експеримент у справі Шеремета, законопроєкт про ринок землі

Субота, 4 січня 2020, 07:00

Слідчий експеримент у справі Шеремета, законопроєкт про обіг земель сільгосппризначення поданий до другого читання — новини, які були актуальні 3 січня.

Про справу Шеремета

Опубліковано відео, на якому видно, як Юлія Кузьменко, підозрювана у вбивстві журналіста Павла Шеремета, проходить слідчий експеримент.

У Києві на вулицях Івана Франка та В'ячеслава Липинського ввечері з 2 на 3 січня проводили слідчий експеримент у справі вбивства Шеремета за участі підозрюваної Кузьменко, правоохоронців та криміналістів.

Кузьменко, одягнута в одяг, схожий на той, в якому була підозрювана на відеозаписах з камер спостереження напередодні вбивства Шеремета.

Про землю

Законопроєкт про обіг земель сільгосппризначення №2278-10, поданий з правками до другого читання, передбачає заборону іноземцям набувати право власності на земельні ділянки - заборона втратить чинність за умови схвалення продажу землі іноземцям на референдумі.

Про телеграм-канал "Української правди"

А ми продовжуємо агітувати вас за те, щоб ви підписались на наш телеграм-канал "УП. Кляті питання" 3-5 постів на день. Тільки важливі новини на актуальні теми. Пояснюємо складні речі простою мовою. І, найголовніше, з жартами на межі!

Про інші важливі новини

Росія припинила подачу нафти на нафтопереробні заводи (НПЗ) Білорусі.

Російське агентство "Інтерфакс-Захід" повідомило про відсутність угод заявили два НПЗ - "Нафтан" в Новополоцьку Вітебської області і Мозирський нафтопереробний завод в Гомельській області.

Щонайменше шість осіб загинули в результаті авіаудару, якого американські військові завдали по автоколоні на північ від Багдада. Унаслідок нового повітряного нальоту США, метою якого був командувач іракського воєнізованого угруповання "Хашд аш-Шаабі", рано вранці в суботу загинули щонайменше шість осіб".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування