Головні новини суботи і ночі: Хакамада їде до Києва, протести під відділом поліції в Каховці

Неділя, 5 січня 2020, 07:00

У Києві анонсували виступ російської діячки Хакамади, що підтримала анексію Криму, у Каховці палили шини під відділом поліції – новини, які були актуальні 4 січня.

Про Хакамаду

В Україні анонсували візит та виступ на бізнесфорумі російського політика та діячки Ірини Хакамади, яка пропонувала "викупити" Крим в України та підтримувала окупацію півострова. 

Про протести в Каховці

Відділення поліції в Каховці (Херсонська обл.) учасники акції протесту закидали димовими шашками і підпалили шини, вимагаючи розслідування резонансної справи про вбивство місцевого жителя.  

Очільник Херсонської обласної державної адміністрації Юрій Гусєв пообіцяв контролювати хід розслідування щодо вбивства в Каховці за участі поліцейського, яке стало причиною протестів під відділом поліції.

Начальник поліції Херсонської області Олександр Прокудін заявив, що для неупередженого розслідування вбивства чоловіка за участі поліцейського справу передано у слідче управління обласного главку поліції. 

Про телеграм-канал "Української правди"

А ми продовжуємо агітувати вас за те, щоб ви підписались на наш телеграм-канал "УП. Кляті питання" 3-5 постів на день. Тільки важливі новини на актуальні теми. Пояснюємо складні речі простою мовою. І, найголовніше, з жартами на межі!

Про інші важливі новини

Приміщення на території обласного спорткомплексу "Металіст" у Харкові та тренувальну базу у с.Високий, конфісковані у бізнесмена-втікача Сергія Курченка, повернули у власність держави.

Колишні та діючі співробітники Нацполіції та Служби безпеки України збували інформацію представникам іноземних дипломатичних місій.

Генпрокурор Руслан Рябошапка призначив Віктора Чумака, який до цього обіймав посаду головного військового прокурора, заступником генпрокурора.

Північноатлантичний альянс призупинив свої навчальні місії в Іраку після того як США вбили іранського військового командувача Касема Сулеймані.

Президент Туркменістану Гурбангули Бердимухамедов побув діджеєм на новорічному корпоративі для чиновників.

Між Україною та США триває обговорення, яке саме озброєння потрібно Україні, Конгрес США вже підписався під конкретними системами озброєння.

Упродовж літа 2014 року російська артилерія як мінімум 149 разів обстріляла українську територію. У 137 випадках вогонь вівся з території Росії. 

Шведський співак Dr. Alban, якому був заборонений в’їзд до України після концерту в анексованому Криму, виступив у шоу "Вечірний квартал". За його словами, це відбулось після "втручанням президента" Володимира Зеленського.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування