Головні новини неділі і ночі: Зеленський в Омані, Іран виходить із ядерної угоди

Понеділок, 6 січня 2020, 07:00

Зеленський полетів до Оману, Іран заявив про вихід із ядерної угоди – новини, які були актуальні 5 січня.

Про поїздку Зеленського

У неділю Офіс президента повідомив, що Зеленський разом з родиною полетів до Оману, де у нього найближчими днями заплановані зустрічі на найвищому рівні.

Також в ОП заявили, що з України Зеленський полетів рейсовим літаком за власні кошти.

За даними ЗМІ, Зеленський відпочиває поблизу столиці Оману - міста Маскат, та мешкає у 5-зірковому готелі Al Bustan Palace Ritz-Carlton Hotel.

Пізніше в ОП повідомили, що під час поїздки до Оману президент Володимир Зеленський зустрівся з міністром, відповідальним за закордонні справи Султанату Оман, Юсуфом бін Аляві бін Абдаллою.

Політична партія "Європейська солідарність" готує запити до Офісу президента та Міністерства закордонних справ з приводу поїздки президента Володимира Зеленського до Оману.

Про Іран

Іран заявив, що більше не буде дотримуватися жодного з положень ядерної угоди 2015 року.

Про телеграм-канал "Української правди"

А ми продовжуємо агітувати вас за те, щоб ви підписались на наш телеграм-канал "УП. Кляті питання" 3-5 постів на день. Тільки важливі новини на актуальні теми. Пояснюємо складні речі простою мовою. І, найголовніше, з жартами на межі!

Про інші важливі новини

У Каховці тривають протести під управлінням поліції через резонансне убивство місцевого жителя.

ДБР розслідує можливу причетність до резонансного вбивства в Каховці поліцейського, який у день вбивства святкував Новий рік із підозрюваним.  

Колишня співробітниця компанії Cambridge Analytica, що використовувала персональні дані людей для впливу на вибори у США 2016 року, Брітані Кайзер, заявила, що компанія працювала на українську партію в 2017 році.

В окупованому Криму 9 провайдерів у 9-ти населених пунктах повністю блокують 18 українських інформаційних сайтів і 2 соціальні мережі, а також сайти Меджлісу кримськотатарського народу, Хізб ут-Тахрір і Свідків Єгови.

Організатори бізнес-форуму, на якому серед учасників була заявлена ​​російський політик і діяч Ірина Хакамада, оголосили про скасування її участі в заході.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування