Головні новини неділі і ночі: вбивство у центрі Києва, теракт у Лондоні

Понеділок, 3 лютого 2020, 07:00

У Києві невідомий застрелив чоловіка і втік,  теракт у Лондоні – новини, які були актуальні 2 лютого.

Про вбивство у центрі Києва

Повідомлення про інцидент надійшло до правоохоронців близько 18:00. Вбивство сталося у дворі житлового будинку за адресою вул.Саксаганського, 117.  

Особу загиблого встановлено: місцевий мешканець, 1977 року народження.  Слідчими розпочато кримінальне провадження за ст. 115 КК "Умисне вбивство", санкція статті передбачає до 15-ти років позбавлення волі. 

Про теракт

У Лондоні внаслідок нападу невідомого, озброєного ножем, кілька людей зазнали поранень. Нападника застрелено, поліція визнала інцидент терактом. 

Про телеграм-канал "Української правди"

А ми продовжуємо агітувати вас за те, щоб ви підписались на наш телеграм-канал "УП. Кляті питання" 3-5 постів на день. Тільки важливі новини на актуальні теми. Пояснюємо складні речі простою мовою. І, найголовніше, з жартами на межі!

Про інші важливі новини

США обмежать в'їзд на територію країни іноземним громадянам, які за останні два тижні відвідували Китай через загрозу поширення коронавіруса

Франція першою у світі приймає закон, що забороняє викидати нерозпродані товари

Україна має запис, що доводить: Іран від самого початку знав, що український літак МАУ збила ракета і іранській стороні це було відомо на момент збиття.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування