Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Циклон міцно осів в Україні, але гряде потепління

Вівторок, 2 червня 2020, 12:33
Циклон міцно осів в Україні, але гряде потепління

У середу і четвер погода в Україні залишиться прохолодною і вологою, з 5 червня очікується значне потепління.

Джерело: "Інтерфакс-Україна" з посиланням на дані Укргідрометцентру, синоптик Наталка Діденко в Facebook

Деталі: У західних, Вінницькій та Житомирській областях 3 червня очікуються помірні дощі; температура вночі 3-8° тепла, вдень 11-16°, на високогір'ї Карпат протягом доби 1-6° тепла.

На решті території вночі без істотних опадів, лише в Луганській області, а вдень - у більшості областей України пройдуть короткочасні дощі, місцями з грозами. Температура вночі 4-9 ° тепла, на сході країни і узбережжі морів до 12 °, вдень 14-19 °, на південному сході до 22 °.

Вітер переважно південний (в західній частині - південно-західний), 7-12 м/с.

У Києві 3 червня вночі - без істотних опадів, вдень невеликий короткочасний дощ. Вітер переважно південний, 7-12 м / с. Температура вночі 6-8° тепла, вдень 16-18°.

 

У четвер по всій Україні очікуються невеликі, в Карпатах і Закарпатті, а вдень також і в північних та центральних областях помірні дощі, грози, лише вночі в більшості північних та південних областей без істотних опадів. Вітер південний, південно-західний 5-10 м/с.

Температура вночі 4-9° тепла, на сході країни і узбережжі морів до 12°; вдень 15-20°, в східній частині до 23°.

У столиці вночі - без істотних опадів, вдень дощ. Вітер переважно південний, 5-10 м/с. Температура вночі 6-8° тепла, вдень 16-18°.

Синоптик Наталія Діденко зазначає, що циклон "міцно осів в Україні", але вже 5 червня в Україні очікується істотне потепління.

 

Додатково: 2 червня о 9.00 температура води в Чорному і Азовському морях була 17-19°, в районі Приморського і Одеси 13-14°; в Дніпрі біля Києва 14°.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування