Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головні новини вівторка і ночі: підписи за відставку Авакова, стрілянина в Одесі

Середа, 3 червня 2020, 08:00

У Раді почали збір підписів за відставку Авакова, в Одесі влаштували стрілянину на ринку: поранено двох чоловіків — актуальні новини 2 червня.

Про підписи проти Авакова

Сьогодні фракція "Голос" розпочала збір підписів депутатів за відставку очільника МВС Арсена Авакова.

Під проєктом постанови за його відставку підписалися поки близько 50 нардепів від двох фракцій — "Слуги народу" та "Голосу", інші парламентарі ставити підписи не поспішають.

Більшість депутатів фракції "Слуга народу" незадоволені роботою Авакова.

"Європейська солідарність" обіцяє підтримати відставку будь-якого міністра на розгляді в парламенті, хоча сама запропонує відставку всього уряду.

Про стрілянину

В Одесі на промтоварному ринку "Сьомий кілометр" невідомі в масках зайшли до магазину та здійснили кілька пострілів у бік працівників — двоє чоловіків отримали тілесні ушкодження. Поліцейські встановлюють обставини стрілянини.

Також поліція ввела план "Перехоплення", зловмисників розшукують.

Про телеграм-канали Української правди

Багато пишемо про коронавірус і не тільки у наші Telegram-канали.

УП. Стрічка — короткі та оперативні новини про те, що відбувається прямо зараз;

УП. Кляті питання — відповіді на найпоширеніші питання, стислий переказ публікацій, підсумкові новини дня.

Радимо підписатися, на обидва канали, щоб бути в курсі найголовніших подій, важливої інформації та нічого не пропустити.

Про інші важливі новини

Голова Харківської ОДА Олексій Кучер заявив, що у Харкові затримали двох киян, які продавали його посаду за мільйон доларів.

50 депутатів, зокрема уся фракція ОПЗЖ, направила подання до КС щодо відповідності Конституції закону про амністію учасників Майдану.

Контррозвідники СБУ затримали у Маріуполі колишнього бойовика з "групи Бєзлєра", який брав участь у катуванні українських військових та мирного населення в тимчасово окупованому Донбасі.

В Україні зафіксовано 24 340 випадків захворювання на коронавірус — за добу кількість хворих зросла на 328. Внаслідок ускладнень померли 727 осіб, 10 078 пацієнтів одужали.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування