Ткаченко про своє міністерство: Коломойський не буде на мене впливати, бо не цікаво

Середа, 3 червня 2020, 18:00
Ткаченко про своє міністерство: Коломойський не буде на мене впливати, бо не цікаво

Нардеп від "Слуги народу" і колишній гендиректор "1+1" Олександр Ткаченко, кандидатуру якого підтримали на посаду міністра культури та інформполітики, впевнений, що сфера культури мало дотична до інтересів олігарха Ігоря Коломойського.

Джерело: Facebook-сторінка Ткаченка, Радіо Свобода

Пряма мова Ткаченка: "Я вже рік працюю політиком і в принципі вибір мій був свідомий. Стосовно роботи з Ігорем Валерійовичем: я з ним працював понад 10 років, безперечно, його добре знаю, але культура (сфера культури), і ті інтереси і виклики, які існують у сфері культури, мають мало дотичного до інтересів пана Коломойського".

Деталі: На своїй сторінці у Facebook Ткаченко повідомив, що у середу комітет Верховної ради з питань гуманітарної та інформаційної політики підтримав його кандидатуру на посаду міністра культури та інформаційної політики.

Що цьому передувало:

  • 1 червня фракція "Слуга народу" підтримала голову комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики, колишнього гендиректора каналу"1+1" Олександра Ткаченка на місце міністра культури.
  • У середу 3 червня уряд запропонувавпризначити Ольгу Стефанішину віцепрем'єр-міністром з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України, Романа Абрамовського міністром захисту навколишнього середовища і природних ресурсів та Олександра Ткаченка міністром культури і інформаційної політики.
  • Місце Ткаченка у Верховній Раді займе колишній суддя і юрист з Дніпра Денис Маслов.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування