Ворог нахабно відкрив вогонь із забороненої зброї - штаб ООС

Вівторок, 9 червня 2020, 17:47
Ворог нахабно відкрив вогонь із забороненої зброї - штаб ООС

Від початку доби 9 червня збройні формування Російської Федерації 8 разів порушили режим припинення вогню, використовуючи заборонену Мінськими угодами зброю.

Джерело: вечірнє зведення пресцентру штабу ООС

Деталі: Ворог використовував міномети калібрів 120 мм та 82 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

По українських військовослужбовцях, які виконують завдання біля Мар’їнки в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", російські найманці відкривали вогонь зі станкових протитанкових гранатометів.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" поблизу Кримського та двічі Оріхового окупанти випустили близько 60 мін 120 калібру, а також застосували гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Оборонців Новолуганського, Новотошківського та Шумів загарбники обстріляли з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів, а опорні пункти неподалік Хутора Вільного – з 82 мм мінометів та гранатометів різних систем.

Зазначається, що військовослужбовці Об'єднаних сил рішуче відповіли на ворожі обстріли та продовжують контролювати ситуацію на лінії зіткнення.

Дослівно: "Наші воїни такі нахабні дії без відповіді не залишили та застосували чергові вогневі засоби, після чого окупанти згорнули свою злочинну активність.

Від початку сьогоднішньої доби втрат у лавах Об’єднаних сил немає".

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування