Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко прийшов на допит до ДБР

Середа, 1 липня 2020, 12:41
Порошенко прийшов на допит до ДБР

П’ятий президент народний депутат від "Євросолідарності" Петро Порошенко прийшов 1 липня на допит до Державного бюро розслідувань.

Джерело: Facebook-сторінка Порошенка

Деталі: Разом із Порошенком під стіни ДБР прийшли нардепи "Євросолідарності" та колишній секретар РНБО Олександр Турчинов, який 30 червня повідомив, що очолить виборчий штаб "Євросолідарності" на місцевих виборах, які мають відбутися 25 жовтня.

Що було раніше: Державне бюро розслідувань 24 червня повідомило, що викликає Порошенка 30 червня на допит як підозрюваного.

Адвокат Порошенка зазначив, що той не прийде на допит 30 червня, але він відбудеться 1 липня. 

Відзначимо, що 1 липня о 14.00 Печерський суд має продовжити засідання з обрання запобіжного заходу Порошенку. Прокуратура клопотала про особисте зобов'язання.

Знати більше У чому проблеми з підозрою для Порошенка. Публікуємо її текст від ДБР

Передісторія:

  • 10 червня у ДБР прокурори Офісу генпрокурора за дорученням генпрокурора повідомили про підозру Порошенку.
  • Порошенка підозрюють в тому, що він схилив голову Служби зовнішньої розвідки Єгора Божка до незаконного наказу, а саме до призначення на посаду заступника голови СЗР скандального Сергія Семочка
  • 18 червня у Печерському суді почали обирати йому запобіжний захід. Прокуратура повідоляла, що буде клопотати про обрання для Порошенка тримання під вартою.
  • Суддя Печерського суду Києва переніс засідання щодо обрання запобіжного заходу п’ятому президенту Петру Порошенку на 1 липня.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування