Окупанти 4 рази відкривали вогонь на Донбасі: боєць отримав травму

Середа, 1 липня 2020, 17:37

Від початку доби 1 липня незаконні збройні формування Російської Федерації 4 рази порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Джерело: вечірнє зведення штабу ООС

Деталі: В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", неподалік населеного пункту Оріхове і Травневе противник обстрілював українських захисників з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Поблизу населеного пункту Піски, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог застосував заборонені Мінськими домовленостями 120-ти мм міномети та автоматичні станкові гранатомети.

По обіді, окупанти активізувалися і на підступах до Авдіївки, де використали проти українських оборонців міномети 82-го калібру, ручні протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Для припинення ворожої активності українські захисники результативно застосовували чергові вогневі засоби.

Дослівно: "Від початку поточної доби в результаті обстрілу з боку збройних формувань Російської Федерації, один військовослужбовець Збройних Сил України отримав бойове травмування. Евакуаційною технікою постраждалого воїна оперативно доставлено до військово-медичного закладу та надано належну допомогу лікарів".

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування