Окупанти відновили пропуск через КПВВ на Донбасі – прикордонники

Понеділок, 13 липня 2020, 12:30
Окупанти відновили пропуск через КПВВ на Донбасі – прикордонники
Фото dpsu.gov.ua

13 липня окупаційна адміністрація Росії відновила пропуск через свій блокпост на дорожньому коридорі Донецьк – Маріуполь.

Джерело: сайт Державної прикордонної служби

Дослівно: "Станом на 12:00 на даному напрямку через КПВВ "Новотроїцьке" в бік тимчасово окупованої території України прикордонники оформили близько 100 осіб та 7 транспортних засобів. З боку ТОТУ на в'їзд до контрольованої території прибуло 38 осіб та 8 автомобілів".

Деталі: Крім того, на 12:00 через КПВВ "Станиця Луганська" лінію розмежування в пішому порядку перетнуло 710 осіб. До тимчасово окупованої території – 229, до контрольованої території – 481.

Рух через КПВВ "Мар’їнка" бойовики досі блокують.

У Держприкодонслужбі нагадали, що всі громадяни, які прибувають з тимчасово окупованої території, зобов’язані пройти двотижневу самоізоляцію, встановивши мобільний додаток "Дій вдома" або, за їх згоди, двотижневу обсервацію в лікувальних закладах, визначених органами місцевої влади.

Від обов’язкової самоізоляції (обсервації) звільняються особи, які слідують через лінію розмежування для здачі зовнішнього незалежного оцінювання за наявності підтверджуючих документів.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...