Головні новини суботи і ночі: ліквідація "полтавського терориста", карантин по-новому

Неділя, 2 серпня 2020, 08:00
Головні новини суботи і ночі: ліквідація полтавського терориста, карантин по-новому
NPU.GOV.UA

Поліція ліквідувала полтавчанина, який тримав у заручниках поліцейського, в Україні почав діяти новий підхід до запровадження карантину – новини, які були актуальні 1 серпня.

Про "полтавського терориста" 

Після 8 днів пошуків поліція знайшла і ліквідувала полтавчанина Романа Скрипника, який 23 липня захоплював у заручники поліцейського.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков показав відеозапис спроби затримання і ліквідації полтавчанина Романа Скрипника, який після викрадення авто взяв у заручники поліцейського, а потім переховувався 8 днів.

Про карантин

З 1 серпня адаптивний карантин в Україні діятиме по-новому, країну поділено на 4 зони епідемічної небезпеки, змінено підхід до віднесення інших країн до червоної і зеленої зони, а також змінено вимоги до в’їзду громадян з окупованих територій.

Міська влада Луцька не згодна з рішенням державної комісії з питань ТЕБ та НС щодо віднесення міста до "червоної" зони. Карантин в обласному центрі посилювати не будуть.

Про телеграм-канал Української правди

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Минулої доби, 31 липня, в Україні було зафіксовано 1 172 випадки коронавірусу. Померло за добу 16 осіб, одужало – 556.
Росія розгорнула навколо України війська, які налічують майже 80 тисяч бійців, і вторгнення до України для Кремля – лише питання часу, вважає керівник Служби зовнішньої розвідки України Валерій Кондратюк.

Заступник командувача Української добровольчої армії, командир 8-го окремого батальйону "Аратта" Андрій Гергерт (Червень) помер після тривалої хвороби.

Солом’янський райсуд Киева арештував на 2 місяці без права внесення застави чоловіка, якого звинувачують у нападі на Анастасію Лугову, що стався у потязі Київ-Маріуполь.

Білоруські слідчі заявили, що з 33 затриманих бойовиків "Вагнера" 30 вже дали свідчення, але їх пояснення непослідовні і суперечливі.

З 27 липня до вечора 31 липня Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала 225 порушень режиму припинення вогню.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування