Головні новини понеділка і ночі: гуморист Філімонов, заяви Фокіна

Вівторок, 1 вересня 2020, 08:00

"Слуги" висунули відомого коміка у мери Одеси, Аваков назвав заяви Фокіна в Мінську провокацією — актуальні новини 31 серпня.

Про висунення Філімонова

З'їзд партії "Слуга народу" висунув кандидатів від політсили в мери міст на майбутніх місцевих виборах.

У мери Одеси від "слуг" балотуватиметься гуморист Олег Філімонов — він заявив, що таку пропозицію йому зробив особисто президент Зеленський.

Про коментарі Фокіна

Аваков вважає, що висловлювання заступника голови української делегації у ТКГ Вітольда Фокіна про загальну амністію і особливий статус для всього Донбасу не відповідають національним інтересам.

Керівник ОП Андрій Єрмак заявив, що коментарі Фокіна не відображають офіційної позиції України.

Про телеграм-канал Української правди

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

МОЗ оновило список держав "червоної" і "зеленої" зон — до "червоної зони" увійшла Хорватія.

Верховна Рада під час 4 сесії планує завершити реформу децентралізації, розглянути законопроєкти щодо діджиталізації, референдуму тощо.

Литва, Латвія та Естонія, стали першими у світі країнами, які запровадили персональні санкції після суперечливих виборів та придушення мирних протестів у Білорусі.

За неділю 30 серпня в Україні діагностували 2 141 хворого на коронавірус, 30 хворих померли, 380 осіб отримали підтвердження одужання від COVID-19.

Слідчі Управління СБУ в Житомирській області почали кримінальне провадження за фактом підриву залізничної колії, якою рухався вантажний потяг сполученням "Барбари – Коростень".

Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник заявив, що не зрозумів пресрелізу Офісу президента, де його назвали "виконуючим обов’язки" очільника бюро. 

Для Ситника не було несподіваним рішення Конституційного суду про неконституційність його призначення на посаду тодішнім президентом Петром Порошенком.

Група осіб організувала у приміщенні одного із вищих навчальних закладів Львова нарколабораторію: варили на продаж метадон.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування