Новини 8 вересня: вивезення Колесникової, побиття Балуха

Вівторок, 8 вересня 2020, 21:36
Новини 8 вересня: вивезення Колесникової, побиття Балуха

Колесникова порвала на кордоні свій паспорт, Володимира Балуха сильно побили, — актуальні новини 8 вересня.

Про вивезення Колесникової

У Державному прикордонному комітеті Білорусі заявили, що члени Координаційної ради Антон Родненков, Іван Кравцов та Марія Колесникова виїхали в Україну, але є інформація про затримання Колесникової на кордоні.

Білоруські прикордонники підтвердили затримання Марії Колесникової на білорусько-українському кордоні, Антон Родненков і Іван Кравцов перебувають на території України.

Згодом соратниця Світлани Тихановської Марія Колесникова на кордоні порвала свій паспорт, щоб унеможливити примусове вивезення з країни.

Про побиття Балуха

У ніч на вівторок побили колишнього політв'язня Кремля Володимира Балуха.

Балуха знайшли побитим на Гідропарку в Києві без мобільного телефона і банківської картки. В нього тяжка травма голови, його оперують.

Про телеграм-канал Української правди

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

В.о. президента Білорусі Олександр Лукашенко заявив в одному з інтерв'ю російським ЗМІ, що "можливо, трохи пересидів".

Російського актора Михайла Єфремова визнали винним у скоєнні смертельної ДТП у центрі Москви і засудили до 8 років позбавлення волі в колонії загального режиму.

Володимир Зеленський заявив, що Україна зв'язувалася із РФ через порушення режиму тиші на Донбасі, але зазначив, що є багато речей, які не повідомляють у ЗМІ, тому що влада хоче захистити не одну людину, а 40 мільйонів українців. 

Колишній нардеп від "Слуги народу" заявляє, що Зеленський дав вказівку посадити його упродовж наступного місяця, і що наразі він перебуває на допиті в ДБР.

Журналістка Яніна Соколова оприлюднила нові плівки нібито вербування українськими спецслужбами російських найманців із Приватної військової компанії "Вагнера", які воювали на Донбасі.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування