Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головні новини неділі і ночі: В Києві автобус збив на переході трьох людей, Дубінський йде на вибори

Понеділок, 5 жовтня 2020, 08:00

В Києві автобус збив на пішохідному переході трьох людей, одна загинула на місці, Олександр Дубінський очолив виборчий список кандидатів у депутати Київської обласної ради від партії "Слуга народу" — актуальні новини 4 жовтня.

Про ДТП

На проспекті Свободи у Подільському районі Києва маршрутний автобус проїхав на заборонений сигнал світлофора та збив на пішохідному переході трьох осіб, в результаті одна жінка загинула, ще двох госпіталізовано.

У Броварах Київської області поліцейський, перебуваючи у стані сп'яніння, спричинив смертельну ДТП. За попередніми даними, водій, перебуваючи за кермом у стані сп’яніння, на пішохідному переході збив двох жінок. В подальшому він, проїхавши ще пів сотні метрів, зіткнувся з деревом.

Про вибори

Народний депутат та екстелевізійник "1+1" Олександр Дубінський очолив виборчий список кандидатів у депутати Київської обласної ради від партії "Слуга народу". Окрім нього, у списку багато працівників "1+1 Продакшн" та "1+1 Медіа".

Про телеграм-канал Української правди

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Компанія Ілона Маска SpaceX запланувала 5 жовтня здійснити запуск 13-ої місії Starlink з черговою партією інтернет-супутників, який раніше декілька разів переносили через погану погоду.

Колишній прем’єрміністр Олексій Гончарук розповів журналістам "УП", чим зараз займається та чи спілкується з президентом Володимиром Зеленським.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування