Новини 4 листопада: вибори в США, карантин "вихідного дня"

Середа, 4 листопада 2020, 20:00
Новини 4 листопада: вибори в США, карантин вихідного дня

Байден попереду, але все може змінитись, В Україні можуть ввести "карантин вихідного дня", — актуальні новини 4 листопада.

Про вибори в США

Згідно з даними видання Politico, станом на 19:00 за Києвом кандидат від Демократичної партії Джо Байден набрав 238 голосів виборщиків, а кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп - 213 голосів виборників.

Кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп оголосив про свою перемогу на виборах президента, хоча підрахунок голосів ще триває.

Крім того, президент США Дональд Трамп, який прагне переобратися на другий термін, назвав "дуже дивним" лідерство свого опонента від демократів Джо Байдена у кількох ключових штатах.

Демократ Джо Байден став кандидатом у президенти, який отримав найбільшу кількість голосів на виборах в США за всю історію.

Штаб Трампа повідомив, що запросить про перерахунок голосів в ключовому штаті Вісконсин, де з невеликою перевагою лідирує демократ Джо Байден. 

Про карантин "вихідного дня"

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов допускає введення в Україні "карантину вихідного дня" у зв’язку зі зростанням кількості хворих на COVID-19.

Про телеграм-канал Української правди

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Президент Володимир Зеленський звільнив Сергія Трофімова з посади першого заступника керівника Офісу президента та призначив його на нову посаду.  

Нацгвардієць Віталій Марків заявив, що після повернення в Україну планує продовжувати свою військову кар’єру.

Суддя Конституційного Суду Сергій Сас звернувся до українців та показав проект рішення щодо тлумачення земельних статей Конституції.

Уряд не планує запроваджувати тотальний локдаун на всій території України, але посилить карантинні обмеження, якщо ситуація з поширенням коронавірусу погіршиться.

ТКГ узгодила чотири нові точки розведення сил і засобів на Донбасі.

За рішенням Вищого антикорсуду з нардепа Олександра Юрченка, якого НАБУ і САП підозрюють в одержанні хабаря та причетності до корупційної схеми у парламенті, зняли електронний браслет.

Комітет постійних представників ЄС затвердив рішення ввести персональні санкції проти самопроголошеного президента Білорусі Александра Лукашенка і ще 14 білорусів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування