Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новини 8 лютого: заяви Зеленського і Степанова на COVID-форумі, "вілла Навального"

Понеділок, 8 лютого 2021, 20:18
Новини 8 лютого: заяви Зеленського і Степанова на COVID-форумі, вілла Навального

Зеленський анонсував "безпрецедентний" День Незалежності і щотижневі форуми, Пропагандист Кисельов у відповідь на "палац Путіна" показав сюжет про "віллу Навального", — актуальні новини 8 лютого.

Про заяви Зеленського і Степанова на ковідному форумі

Біля виставкового центру "Парковий" у Києві, де сьогодні на форумі з питань коронавірусу виступав Володимир Зеленський, мітингували проти закриття телеканалів соратника Медведчука Тараса Козака.

Під час форуму Володимир Зеленський анонсував щотижневе проведення масштабних форумів в Україні до святкування Дня Незалежності.

Зеленський також  заявив, що Україна має домовленості з виробниками якісних світових вакцин, а щодо російського препарату "Спутник V" радить агресору спочатку своє населення вакцинувати, перш ніж пропонувати його іншим.

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов заявив, що МОЗ розглядає можливість внести зміни до національного плану вакцинації від коронавірусу, щоб швидше щепити не лише президента, прем’єра та очільника МОЗ, а й "суспільних авторитетів".

Про "віллу Навального"

Російський пропагандист Дмитро Кисельов у "Вістях тижня" у відповідь на фільм про палац Путіна показав сюжет про "німецьку віллу" російського опозиціонера Олексія Навального.

Про інші важливі новини

У Національному центрі управління та випробувань космічних засобів України фіксують нові військові об'єкти, які з'являються в Криму з початку російської окупації.

Голова Окружного адміністративного суду Києва Павло Вовк продовжить ігнорувати виклики до Вищого антикорупційного суду, він вважає незаконним рішення примусово доставити його до цього суду.

Президент Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн заявила, що перші вакцини в Україні з’являться уже в лютому, а до літа їх кількість налічуватиме мільйони доз.

Німеччина, Польща і Швеція висилають по одному російському дипломату у відповідь на висилку Росією дипломатичних працівників трьох країн нібито за участь у протестах за звільнення Навального.

У соцмережі Twitter біля акаунта незаконного представництва МЗС Росії в окупованому Криму є позначка, яка свідчить про "верифікацію" профілю.

За результатами своєї поїздки до Москви очільник європейської дипломатії Жозеп Боррель визнав, що вона була невдалою і що Росія та Європа все більше віддаляються одна від одної.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...