У вихідні буде сніг і холод

П'ятниця, 5 березня 2021, 11:37
У вихідні буде сніг і холод

У вихідні в Україні буде прохолодна погода з нічними заморозками, в суботу в багатьох областях випаде сніг.

Джерело: Укргідрометцентр, чий прогноз передає "Інтерфакс-Україна"

Деталі: У суботу 6 березня до України продовжить надходити холодне повітря з півночі Європи і температура повітря знизиться, а вночі та вранці в більшості областей, окрім північного заходу і крайнього півдня, випаде сніг, повідомляє Укргідрометцентр.

Уночі та вранці в суботу у всій Україні, крім північних і більшості західних областей, очікуються снігопади, на півдні з дощем, у східних, Кіровоградській та Дніпропетровській областях місцями значний сніг; удень без істотних опадів. На дорогах, окрім крайнього півдня, подекуди ожеледиця.

Вітер північно-західний, північний, 7-12 м/с, уночі в південних, удень у західних і східних областях окремі пориви 15-20 м/с.

Температура вночі 3-8° морозу, в південних і східних областях від 3° тепла до 2° морозу, вдень 0-5° тепла; в Карпатах протягом доби 8-13° морозу.

У Києві в суботу без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 3-5° морозу, вдень 1-3° тепла.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві за весь період метеорологічних спостережень 6 березня найвища температура вдень була 17,4° тепла в 1995 році, а найнижча - вночі 16,7° морозу в 1964 році.

У неділю 7 березня в Україні без опадів, на дорогах, окрім півдня, подекуди ожеледиця. Вітер західний, південно-західний, 7-12 м/с, у всій Україні, крім південної частини, пориви 15-20 м/с. Температура вночі 4-9° морозу, в східних областях до 11° морозу, вдень 1-6° тепла; в Карпатах уночі 8-13° морозу, вдень 2-7° морозу.

У столиці в неділю без опадів. Вітер західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура вночі 5-7° морозу, вдень 2-4° тепла.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування