Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Динамо" та "Шахтар" взяли синхронні перемоги у матчах 20 туру Прем`єр-ліги.

Неділя, 4 квітня 2021, 21:29
Динамо та Шахтар взяли синхронні перемоги у матчах 20 туру Прем`єр-ліги.

Київське "Динамо" у матчі 20 туру української Прем`єр-ліги отримало вольову перемогу над "Олександрією" з рахунком 2:1.

Поєдинок пройшов у неділю 4 квітня в Олександрії.

Перший тайм однозначно був за "Динамо", хоча першими повели в рахунку господарі поля. До пропущеного голу кияни одного разу влучали в поперечку воріт та ще в парі моментах команду виручав Юрій Паньків.

На 14-й хвилині "Олександрія" повела в рахунку. Після скидки від Кирила Ковальця Артем Ситайло пробив у кут воріт Георгія Бущана - 1:0. Динамівці зрівняли рахунок на 35-й хвилині. М`яч у штрафному олександрійців влучив у руку їх гравцю, і суддя після перегляду ВАР вказав на 11-метрів. З пенальті Микола Шапаренко без проблем переграв Паньківа – 1:1.

Початок другого тайму знову був за "Динамо", і Паньків знову видав пару сейвів. На 64-й хвилини біло-сині навіть забили гол, але рефері після тривалого перегляду ВАР таки побачив положення поза грою в гравця "Динамо", і м`яч не зарахував.

На 90-й хвилині "Динамо" забиває переможний гол. Жерсон Родрігес увірвався у штрафний майданчик і пробив у верхній кут воріт "Олександрії" – 2:1.

В іншому матчі дня "Шахтар" у Полтаві з рахунком 2:0 переміг місцеву "Ворсклу". Перемогу "гірникам" приніс дубль Жуніор Мораєса.

Микола Аврамчук, УП

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування