Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Благовіщення українців чекають мороз і мокрий сніг, але попереду потепління

Вівторок, 6 квітня 2021, 12:50
На Благовіщення українців чекають мороз і мокрий сніг, але попереду потепління
фото Наталії Негрей

По всій Україні найближчими днями пройдуть дощі або мокрий сніг, вночі очікуються заморозки, погода вгамується до вихідних.

Джерело: "Інтерфакс-Україна" з посиланням на дані Укргідрометцентру, синоптик Наталка Діденко

Деталі: 7 квітня в південно-східній частині країни, Одеській та Миколаївській областях очікуються помірні, вночі та вранці значні дощі. Вітер південно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с; температура вночі 3-8° тепла, вдень 10-15°.

На решті території України в середу пройде мокрий сніг, місцями з дощем. Місцями очікується налипання мокрого снігу. Вдень у центральних областях місцями значні опади. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с; температура вночі від 4° тепла до 2° морозу, вдень 2-9° тепла.

У Карпатах - сніг, температура вночі 5-10° морозу, вдень 2-7° морозу.

У Києві 7 квітня часом мокрий сніг. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 0-2° тепла, вдень 2-4° тепла.

У четвер, в східних, Дніпропетровській, Запорізькій областях і в Криму пройдуть невеликі дощі. На решті території - невеликий мокрий сніг і дощ, лише вночі в західних, вдень у більшості південних і центральних областей без опадів.

Вітер північно-західний, західний, 7-12 м/с, вночі на Лівобережжі місцями пориви 15-20 м/с.

Температура вночі в східних, Дніпропетровській, Запорізькій областях і в Криму 1-6° тепла, на решті території від 2° тепла до 3° морозу, на заході - 0-5° морозу; вдень в Україні 5-10° тепла.

У Карпатах - невеликий сніг; температура вночі 5-10° морозу, вдень 0-5° морозу.

У столиці - вночі 8 квітня невеликий мокрий сніг, вдень невеликий дощ. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі близько 0°, вдень 7-9° тепла.

За даними синоптикині Наталки Діденко, на вихідних 10-11 квітня атмосфера заспокоїться і компенсує всі найближчі весняні капризи сонячною і теплою погодою.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування