Новини 5 липня: російський газ в обхід України, Pfizer про смерть українця

Понеділок, 5 липня 2021, 21:15
Новини 5 липня: російський газ в обхід України, Pfizer про смерть українця

Добудували трубу, якою Угорщина зможе отримувати російський газ в обхід України, у Pfizer відреагували на смерть українця після вакцинації — актуальні новини 5 липня.

Про трубу в Угорщину

Сербська компанія Srbijagas і угорська FGSZ завершили будівництво лінійної частини газопроводу-перемички між двома країнами, якою Угорщина зможе отримувати російський газ через чорноморський газопровід, а не через Україну.

Про Pfizer

У компанії Pfizer прокоментували смерть українця після вакцинації і заявили, що у даному випадку причинно-наслідковий зв’язок не встановлений.

Про телеграм-канал УП. Стрічка

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

МОЗ зареєструвало вакцину Johnson & Johnson проти COVID-19 для екстреного медичного застосування — для повної імунізації достатньо однієї дози.

У Кремлі заявили, що не вважають, що при владі в Україні перебувають нацисти, але бачать "істотну політичну роль прихильників нацизму в цій країні".

Російський кінорежисер Володимир Меньшов помер від коронавірусу — він зняв фільми "Москва сльозам не вірить", "Любов і голуби".

Міністерство культури внесло російського спортивного коментатора Дмитра Губернієва до переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці України.

За добу 4 липня в Україні зафіксували 244 нових випадки COVID-19, летальних випадків – 14, госпіталізували 333 осіб, одужали 419 осіб.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування