Медведєв хоче карати "зрадників" РФ за законами воєнного часу

Понеділок, 9 січня 2023, 07:59
Медведєв хоче карати зрадників РФ за законами воєнного часу
Дмитро Медведєв, фото "Єдиної Росії"

Заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв запропонував діяти зі зрадниками Росії "за правилами воєнного часу" за допомогою "тихих груп".

Джерело: Дмитро Медведєв у Telegram

Пряма мова: "Там на просторах інтернету/телеграмів відновилася дискусія про те, як бути зі зрадниками, які переметнулися до ворога і бажають загибелі своїй Вітчизні. Зокрема з деякими нікчемними недогризками лайна, які ще недавно зараховували себе до так званої інтелектуальної еліти.

Реклама:

Я вже нещодавно висловлювався на цю тему. Ну, тут пішла сурйозна розмова між начальниками, як діяти: "за законом" чи "за справедливістю". Доведеться дати уточнення.

Звісно, тільки за законом. А ось якщо закон не працює чи не досягає мети, то за особливими правилами воєнного часу. Згадаймо досвід Великої Вітчизняної, та й інших країн. За часів воєн завжди були такі спеціальні правила. І тихі групи бездоганно непомітних людей, які їх результативно виконують".

Деталі: Медведєв не уточнив, що він має на увазі.

ВІДЕО ДНЯ

Деякі депутати Держдуми РФ запропонували придумати комплекс обмежувальних заходів для критиків війни проти України (так званої "спеціальної військової операції"), які виїхали з Росії: позбавляти їх російського громадянства або забороняти їм в'їзд до РФ "років на 20".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування