Ющенка просять вгамувати "банду Губського", яка розбушувалася на Київщині

Четвер, 6 листопада 2008, 10:00

Депутат Київської облради Володимир Федосєєв поінформував президента Віктора Ющенка про діяльність на Київщині організованого злочинного угруповання під керівництвом депутата від БЮТ Богдана Губського.

Про це йдеться у зверненні Федосєєва до Ющенка з приводу злочинних дій у сфері земельних відносин у Київській області, повідомляє прес-служба президента.

Депутат звертається до Ющенка з проханням, "незважаючи на ранги і привілеї окремих осіб, вплинути на події, які розгортаються на Київщині, та нарешті привести до ладу цю складну ситуацію".

При цьому Федосєєв заявляє, що йому відомо про існування організованого злочинного угруповання в області.

"Я як депутат Київської обласної ради заявляю, що мені відомо про існування організованого злочинного угруповання під керівництвом народного депутата Губського, до якого входять інші народні депутати України, депутати Київської обласної та Київської міської ради", – йдеться у зверненні.

За даними депутата, це угруповання займається "здирництвом, рейдерськими захопленнями управлінь земельних ресурсів, підробкою державних актів на землю, знищенням державного майна, викраденням кадастрових карт, захопленнями районних БТІ в Київській області, нападами на слідчих, перешкоджанням професійній діяльності та жорстоким побиттям журналістів, укриванням злочинців, які знаходяться у кримінальному розшуку, покриванням підозрюваних в земельних аферах чиновників".

Окрім того, за інформацією Федосєєва, члени згаданого угруповання погрожують вбивством та розправами особисто йому та іншим депутатам, свідкам та чиновникам, які не виконують їхніх наказів і заважають злочинним діям організованого злочинного угруповання під керівництвом Губського.

Депутат заявляє, що за кожним з наведених фактів може особисто дати свідчення та документальні підтвердження.

Федосєєв є депутатом Київської облради від НУ-НС.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування