Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк обіцяє Ратушняку Нюрнбергський процес

Понеділок, 10 серпня 2009, 19:22

Лідер Фронту змін Арсеній Яценюк обіцяє влаштувати меру Ужгорода Сергію Ратушняку "Нюрнбергський процес".

Про це він заявив на прес-конференції у Львові, назвавши Ратушняка представником "ланцюга феодалізму, бандитизму і просто звірячого обличчя сьогоднішньої влади".

Політик вважає, що така структура влади була виплекана ще з часів феодалізму Павла Лазаренка, тому що і Лозинський, і Ратушняк – колишні члени лазаренківської партії "Громада", повідомляє прес-служба Фронту змін.

Яценюк впевнений, що в ужгородському інциденті йдеться не тільки про напад і побиття людини, а й про перевищення повноважень посадової особи.

"Мера вибрали люди не для того, щоб він кулаками махав і бив дітей. Його вибрали для того, щоб наводити порядок в місті: каналізацією займатися, водопостачанням, сміттям, - працювати на тих людей, які за нього проголосували", - сказав він.

Політик вважає, що для Закарпаття, в якому мешкає більше ста національностей такий мер – не просто небезпека, а серйозна загроза міжнаціональної стабільності.

"Якщо вчора Ратушняк почав воювати з євреями, то сьогодні він може почати воювати з угорцями, а завтра він буде воювати з росіянами, поляками і всіма іншими" - попередив Яценюк.

"Для таких, як Ратушняк і для всіх інших, хто буде виступати проти будь-якої національності, я влаштую Нюрнбергський процес", – наголосив депутат.

"Як українець, як представник титульної нації, я хочу запевнити всіх – євреїв, росіян, татар, угорців, всіх, - що я буду захищати кожного з них, тому що в багатонаціональності є сила української держави. В цьому є наше майбутнє", - заявив Яценюк.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування