Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Віра Іванівна пообіцяла, що Ющенко більше не буде скромником

Четвер, 26 листопада 2009, 17:28

Глава секретаріату президента Віра Ульянченко заявляє про стрімке зростання рейтингу Віктора Ющенка.

Про це вона сказала в інтерв'ю "Волинській газеті", коментуючи здобутки і прорахунки Ющенка на посаді президента.

"Не помиляється лише той, хто нічого не робить. Тому, звісно, прорахунки були. Бо, скажімо, ми мало давали у ЗМІ інформації про виконане президентом, у той час як інші політики навіть чужі заслуги видавали за свої та "піарилися” з усіх телеканалів", - сказала Ульянченко.

"Сьогодні ми змінили тактику "скромності”, і коли люди щодня стали чути про більш чи менш вагомі результати роботи Віктора Ющенка, його рейтинг стрімко пішов угору", - додала вона.

На думку Ульянченко, "прикрою помилкою була також безмежна довіра до людей, котра обернулася тим, що колись єдина команда просто-напросто розкололася".

"Після Майдану нам хотілося все кардинально змінити. Було звільнено 18 тисяч службовців періоду Кучми. Погоджуюся: частину місць зайняли молоді і перспективні фахівці. Але чимало з’явилося таких, які, вдягнувши помаранчеву шапку, стали реалізовувати власні амбіції, лобіювати особисті інтереси", - сказала вона.

"Ось це й було основним прорахунком, результати котрого ми пожинаємо сьогодні", - додала Ульянченко.

Водночас головним здобутком президентства Ющенка вона назвала демократію і свободу.

"Якби волинянам довелося вибирати між свободою і хлібом, думаю, вони би зупинилися на першому. Бо, маючи свободу, забезпечать і себе, і дітей. А коли нема свободи, то й хліб може дуже швидко зникнути”, –сказала Ульянченко.

"Шкода тільки, що для багатьох слово "свобода” сприймається як "уседозволеність”. Навіть узяти ваших колег-журналістів (не всіх, звичайно). Скільки негативу, а почасти – й відвертої брехні, було вилито на Віктора Ющенка і його рідних зі шпальт газет і телеканалів!", - додала вона.

На думку Ульянченко, "свобода – це насамперед відповідальність, і забувають про це не лише медійники, а й багато тих, хто при владі".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування