Мельниченко пропонував Литвину мовчання у справі Гонгадзе?

Вівторок, 8 грудня 2009, 16:12
 

Екс-майор Держохорони Микола Мельниченко просив гроші за мовчання про роль Володимира Литвина у справі про вбивство Георгія Гонгадзе.

Про це заявила прес-секретар Литвина Ольга Чорна, повідомляє Ліга.net.

"Я можу сказати про те, що не дуже давно товариш Мельниченко намагався вийти на передвиборний штаб Литвина для того, щоб попросити компенсацію за його мовчання", - заявила вона.

"Звичайно ж, йому відмовили. І як наслідок - новий сплеск його викриттів", - додала прес-секретар.

Чорна звернула увагу на те, що ніякої додаткової інформації у "справі Гонгадзе" немає.

"Ніяких нових ввідних, ніякої нової інформації, ніяких нових аргументів, ніяких нових доказів. Та сама пісня, що триває вже не перший рік, і яка активізувалася в зв'язку з виборчою кампанією", - стверджує вона.

"Сумнівів у тому, що це пов'язано з наближенням виборів, ні в кого немає. А також, плюс до всього, це все підкріплюється ще серйозними підозрами в тому, що Мельниченку потрібні додаткові кошти для розкручування власної персони - як того ж кандидата в президенти", - додала прес-секретар Литвина.

Як відомо, Мельниченко назвав Литвина замовником убивства Гонгадзе. Коментуючи свою заяву, він сказав: "Я нагадав як журналістам, так і громадськості, who is who. У Литвина руки в крові".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування