У "Самообороні" кажуть, що Ющенко мститься Луценку

Четвер, 10 грудня 2009, 13:48

Депутат від "Народної самооборони" Юрій Стець вважає, що президент Віктор Ющенко, вимагаючи звільнити голову МВС Юрія Луценка, мститься.

Так він прокоментував звернення Ющенка до прем'єра Юлії Тимошенко з проханням спрямувати до парламенту подання щодо звільнення Луценка з посади міністра внутрішніх справ, повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

"Вчора Юрій Луценко демонстративно пішов з наради в президента, коли Ющенко забув що він Гарант закону і що він без доказів не може нікого звинувачувати в корупції", - сказав Стець.

Він зазначив, що президент почав звинувачувати всіх керівників всіх силових структур у "всіх гріхах, які тільки можуть бути", в тому числі і міністра внутрішніх справ.

"На місці Луценка, я вчинив би так само. У кожної людини є честь і гідність", - сказав Стець.

"Ми народжуємося не президентами чи депутатами, а однаковими людьми, це треба пам'ятати. Якщо ти покликав на нараду когось, то спочатку заслухай звіт, а потім кажи свою точку зору", - заявив депутат.

Він впевнений, що політичних мотивів в бажанні Ющенка звільнити Луценка немає.

"Це звичайна помста слабкої людини і не більше. Тут немає ніякої політики. Тут особисті мотиви. Така позиція не до лиця президенту, це дуже слабко і просто смішно, що так себе поводить перша особа держави", - сказав Стець.

А його соратниця Катерина Лук'янова, у свою чергу, відреагувала на слова кандидата в президенти від Соцпартії Олександра Мороза, який назвав Луценка "кон'юнктурником" і "перебіжчиком", а також припустив можливе звільнення голови МВС.

"Напередодні Нового року "дід" і "Мороз" повинні займатися своїми прямими обов'язками: веселити, розважати народ України, починаючи з дітей. А пророкувати кому-небудь відставки або підвищення в посадах, не дід-морозівська справа!", - заявила вона.

Лук'янова порадила "заїжджому гостю на політичному Олімпі" Морозу "знайти радісне заняття, оскільки в нього з'явилося багато вільного від політики часу".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування