Ратушняк рекомендує Яценюку повіситися

П'ятниця, 11 грудня 2009, 09:15

Кандидат у президенти Сергій Ратушняк спростовує, що він - технічний кандидат Юлії Тимошенко.

Про це він заявив в інтерв'ю газеті "Комерсант-Україна", коментуючи відповідні заяви кандидатів Арсенія Яценюка та Михайла Бродського.

"Ну що ще можуть сказати наймані шнирі? Бродський іде від єврейської громади, він хоча б не приховує своєї національності. Сєня після цього став у нього технічним кандидатом - хай уже знімається, а краще хай повіситься! Я не коментуватиму заяви клоуна", - заявив Ратушняк.

"А Міші Бродському прощаю - він же вдарився головою і щодня про це говорить. Він був у комі, бачив життя з того світу - усі його міркування звідти йдуть", - додав він.

"Я Тимошенко завжди критикував, в очі говорив їй: "Юленько, твоя Тендерна палата і вся ця зграя з СДПУ(о) навколо тебе - пограбування країни на мільярд гривень на місяць". Якщо вона не розбереться з ними чи не запитає в мене, як це зробити, вони за рік знищать її", - упевнений Ратушняк.

На його думку, "сама ситуація сприятиме тому, що люди захочуть на вилах винести цю владу".

Говорячи про те, кого з кандидатів у президенти він вважає своїм конкурентом, мер Ужгорода сказав, зокрема:

"Яценюк мені не конкурент. З нього роблять якогось термінатора, і це вже виглядає просто смішно. Це все одно, що з мене робити балерину. Купили в Росії готовий піар-проект, який, до речі, готувався під Ірину Хакамаду, і почали його розкручувати".

"Що стосується інших - я у них бачу партнерів. Того ж Анатолія Гриценка, Сергія Тигіпка. Ставлюся з величезною симпатією як до них особисто, так і до їхніх програм. Якби в когось із них був шанс перемогти, і треба було усім разом зібратися, я б ще й з Олегом Тягнибоком поговорив на цю тему. А всі інші - клоуни", - заявив Ратушняк.

На запитання про прогноз щодо результатів першого туру виборів, він сказав: "Якщо оголосять, що я отримав 1%, значить, насправді я отримав 3%. Тому що на заході в мене вкрадуть голоси холуї Ющенка, а на сході - Януковича".

"Тобто, якщо буде офіційно хоча б відсоток, це означає, що я можу завести фракцію в парламент. Якщо буде 0,1%, скажу - "усім спасибі, до побачення". Привітаю країну з тим, що перемогли євреї й придбали собі нову Палестину. І піду насолоджуватися власним життям - рибу, наприклад, ловити", - сказав Ратушняк.

Перед другим туром він ні за кого не агітуватиме: "Нікому свої голоси не віддам і нікого не буду підтримувати - ні публічно, ні негласно".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування