Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ кричить, що за відставку Луценка дають 150 тисяч

П'ятниця, 11 грудня 2009, 14:37

БЮТ заявляє, що  за відставку міністра внутрішніх справ Юрія Луценка у парламенті пропонують 150 тисяч доларів за голос.

Про це йдеться в заяві фракції.

В ній наголошується, що "останніми днями президент Ющенко розпочав безпрецедентну кампанію по дискредитації правоохоронних органів та міністра внутрішніх справ Юрія Луценка".

"Є цілком очевидним, що такі заяви пана Ющенка робляться за прямими вказівками керівників Партії регіонів. Спільне рішення Януковича та Ющенка провести кадрові чистки у правоохоронних органах - це реакція на антикорупційну кампанію Кабміну", - зазначають у БЮТ.

"Пан Ющенко в істеричному тоні дозволяє собі прямі образи Юрія Луценка та його відомства лише через те, що він не допомагає президентові компрометувати та критикувати Юлію Тимошенко. Найбільше роздратування у Партії регіонів та Ющенка викликає те, що МВС під керівництвом Ю.Луценка займає нейтральну та професійну позицію щодо резонансних справ, пов'язаних із БЮТ чи прем'єр-міністром", - йдеться в заяві.

У БЮТ вказують, що ПР не вперше пробує ослабити уряд і згадує недавню спробу відставки міністра праці та соціальної політики Людмили Денисової, за яку "народним депутатам пропонувалися кошти у сумі 50 тисяч доларів США".

Чим ближче Україна наближається до виборів, тим масштабнішими і відверто цинічними стають методи ведення виборчої боротьби, які використовує Партія регіонів.

"Зараз ПР проводять активну роботу серед народних депутатів з пошуку голосів. З огляду на те, що у них немає 226 народних депутатів, які б підтримали їхню ініціативу, регіонали значно підвищили ставку за "голос" народного депутата, який би підтримав відставку Луценка, до 150 тисяч доларів", - заявляють у БЮТ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування