Тимошенко нема про що дебатувати з Ющенком

Вівторок, 15 грудня 2009, 15:36

Юлія Тимошенко готова дебатувати тільки з Віктором Януковичем.

Так прокоментував її відмову від участі в дебатах депутат Андрій Кожемякін, повідомляє Лігабізнесінформ.

"Це її право. До того ж, мені здається, що дебатувати Юлія Володимирівна може тільки з тією людиною, з якою вона вийде в другий тур - це пан Янукович. Але наскільки мені відомо, він не дуже хоче дебатувати особисто з нею", - сказав депутат.

"А так з ким дебатувати Юлії Володимирівні? З Богословською? Або з Тягнибоком? Або, вибачите, із Противсіхом? Мені здається, що це зовсім не та форма, яка повинна бути, тому - тільки Янукович", - відзначив він.

"Якщо він дасть згоду, Юлія Володимирівна буде з ним дебатувати... Дебатувати потрібно з тією людиною, яка дійсно претендує сьогодні на посаду президента, і навіть з чинним президентом немає теми для дебатів. Він дебатує сам із собою, і в нього це добре виходить", - додав Кожемякін.

У той же час уповноважений представник Ющенко в ЦВК Андрій Парубій відзначив, що чинний президент хотів би брати участь у дебатах з реальними кандидатами в президенти, і "у нього буде така можливість у другому турі".

"Тому наша команда ухвалила рішення, що на цьому етапі виборчої кампанії ми участі в дебатах брати не будемо. У той же час, ми будемо брати участь у дебатах у другому турі виборів", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування