Янукович: Тимошенко тринькає держбюджет на свої вибори

Вівторок, 15 грудня 2009, 16:46

Віктор Янукович обвинувачує Юлію Тимошенко у використанні бюджетних коштів на проведення виборчої кампанії.

Про це він сказав журналістам у Миколаєві у вівторок, повідомляє Інтерфакс-Україна.

На думку Януковича, небажання уряду направляти в парламент проект держбюджету на 2010 рік пов'язано з наміром використовувати бюджетні кошти вручну, у тому числі на проведення виборчої кампанії.

"Це пов'язано з тим, що уряд не хоче прозоро використовувати гроші платників податків...Якщо подивитися, як проводиться виборча кампанія, ми побачимо, що сьогодні прем'єр-міністр проводить свої PR-акції тільки за рахунок бюджету", -  заявив він.

Крім того, Янукович нагадав, що уряд так і не відзвітував про виконання держбюджету в 2009 році. За його словами, бюджетні кошти також були використані непрозоро.

"Вони (уряд ) практично весь цей рік його (державний бюджет 2009) використовували на свій розсуд, порушуючи закони України, Конституцію, без узгодження з Верховною Радою використовували бюджетні кошти", - сказав Янукович.

Як повідомлялося, перший віце-прем'єр Олександр Турчинов заявив, що уряд не внесе в парламент змінений проект держбюджету на 2010 рік, поки не одержить до нього пропозицій по його зміні від Верховної Ради.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News