Герман розповіла, що робитиме Янукович тиждень до виборів

П'ятниця, 8 січня 2010, 13:22

В останній тиждень до виборів Віктор Янукович не буде витрачатися на "яскраві піари", а вдосконалюватиме свою стратегію розбудови країни.

Про це заявила його соратниця Ганна Герман в інтерв'ю УНІАН.

"Віктор Федорович буде займатися тим, як розбудовуватиме Україну після виборів. Це основне, чим він буде займатися у дні, що залишилися до 17 січня, і чим він вже займається", - заявила Герман на запитання про особливості виборчої кампанії Януковича упродовж тижня, що залишився до дня голосування.

"Не PR-акціями, не виставлянням себе, а розробкою конкретних кроків як президента, для покращення життя людей", - наголосила заступник голови Партії регіонів.

За словами Герман, особливо актуальним питанням є підвищення заробітних плат і пенсій, боротьба з бідністю.

"А це є його основна мета як президента. Він дав слово, що за дві президентські каденції в Україні не буде бідних людей, і держава вийде у двадцятку найбільш розвинутих країн світу", - зазначила вона.

Герман повідомила, що зараз Янукович працює над стратегіями, програмами, механізмами, конкретними кроками подолання бідності.

"Політик не вдається до того, щоб викидати гроші і енергію на дешеві "піари". Він вже займається тими кроками, які як президент зробить для відродження економіки, створення робочих місць, підвищення зарплат, пенсій та покращання рівня життя українців", - заявила "регіоналка".

На її думку, кандидати у президенти, які витрачають на PR-акції багато коштів, роблять велику помилку.

"Це злочин перед народом. Це злочин перед країною, яка перебуває у страшній борговій ямі", - сказала Герман.

"І коли ми дізнаємося, що російським артистам одна з кандидаток платить десятки мільйонів доларів лише за те, щоб вони приїхали в Україну і її рекламували на концертах, вважаємо - це злочин перед народом, це розбазарювання державних грошей, які необхідно було б акумулювати на допомогу бідним", - додала вона.

"Ми не будемо витрачати гроші на ведення якихось "яскравих" PR-кампаній. Ми намагаємося якнайбільше допомогти людям", - наголосила Герман.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування